Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 11 вересня 2020, 12:25

Садовий планує прийняти у Львові 52 Світовий конгрес CIOFF

Львів

У Львові створили робочу групу для підготовки заявки щодо проведення у Львові в 2022 році 52 Світового конгресу CIOFF.

Сьогодні, 11 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про утворення робочої групи щодо підготовки заявки для проведення у Львові у 2022 році 52 Світового конгресу CIOFF (Міжнародної ради організацій фольклорних фестивалів і народного мистецтва).

Як заявив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, у у 2022 році відбудеться 52 Світовий конгрес CIOFF і Львів планує надіслати заявку на проведення цього заходу у місті. Це сприятиме розвитку культури та промоції культурної спадщини Львова, співпраці та обміну досвідом з-понад 60-ма країнами – членами Міжнародної ради організацій фольклорних фестивалів і народного мистецтва, промоції організаційної спроможності міста Львова як туристичної локації та локації конференц-туризму.

Керівником робочої групи призначили директорку департаменту розвитку міськради Наталію Бунду, а її заступницею – начальницю відділу менеджменту закладів культури управління культури департаменту розвитку міськради Оксану Стельмах.

У склад робочої групи також входитимуть: директор ЛКП "Львівське конференц-бюро" Андрій Павлів та національний делегат CIOFF Андрій Сидор.

Робоча група має підготувати та подати заявку для проведення у Львові у 2022 році 52-го Світового конгресу CIOFF.

Зазначимо, у березні 2020 року у Львові створили робочу групу для підготовки стратегії розвитку міста Львів – 2025.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.