Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 11 вересня 2020, 14:01

У Львові передбачили 160 мільйонів на програму Безпечне місто

Львів

Виконком затвердив програму "Безпечне місто Львів" на 2020-2015 роки.

Сьогодні, 11 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про погодження Міської комплексної програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Львова "Безпечне місто Львів" на 2020-2025 роки.

Програма передбачає здійснення заходів, що сприятимуть нацбезпеці, підвищенню рівня законності і правопорядку у місті, рівня безпеки дорожнього руху, цивільного захисту населення, тощо.

На її фінансування з міського бюджету Львова, протягом 2020-2015 років, загалом пропонують виділити 160 342 879 грн. Цьогоріч реалізація заходів програми обійдеться місту у 2,851 млн грн, а у наступному році – 21,8 млн грн.

 

Для виконання програми "Безпечне місто Львів" потрібно: модернізувати існуючу автоматизовану систему керування дорожнім рухом із впровадженням адаптивного регулювання світлофорами; встановити камери відеоспостереження у місцях великого скупчення осіб, підвищеної криміногенної небезпеки та для моніторингу руху транспорту на в’їздах і ключових перехрестях міста; знизити рівень загазованості автошляхів.

Зазначимо, у рамках пілотного проекту на вул. Пасічній та вул. Городоцькій встановлять два комплекси автофіксації порушень ПДР.

Також на сміттєвих майданчиках у центрі Львова облаштуваливідеокамери відеоспостереження, щоб зменшити випадки вандалізму та контролювати ситуацію із накопиченням відходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.