Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівський полігон

Вівторок, 15 вересня 2020, 14:13

На Яворівському полігоні стартують міжнародні навчання Rapid Trident-2020

Яворівський полігон

Цього тижня на Яворівському полігоні стартують міжнародні навчання Rapid Trident-2020, участь у яких візьмуть 4 тисячі військових із дев’яти країн.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного цього тижня розпочнуться масштабні міжнародні військові навчання Rapid Trident 2020.

Через це на Львівщині перебуватимуть близько 4 тисяч військових із дев’яти країн.

"Під час занять на навчальних ділянках залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації, та повітряних суден військової авіації", – наголосили у МВС.

Мешканців міст і сіл, розташованих поблизу Яворівського полігону, просять бути обережними та оминати територію, де проводитимуться навчання.

"Наполеглива рекомендація у цей період не заходити та не заїжджати жодним видом транспорту в зони, позначені покажчиками, або оточені допоміжним військовим персоналом. Деякі ділянки місцевості та автомобільних доріг на території полігону будуть закриті для проходу та проїзду", – йдеться у повідомленні.

Територія військового полігону охоронятиметься підрозділами Військової служби правопорядку, які мають повноваження затримувати підозрілих осіб на території військових об’єктів на термін до 72 годин для з’ясування обставин.

Нагадаємо, навчання "Репід Трайдент" є щорічними.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.