Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 17 вересня 2020, 15:36

У повітрі Львова збільшилася кількість оксиду вуглецю

Львів

У серпні, порівняно із цим місяцем 2019 року, значно збільшився вміст середньомісячних концентрацій оксиду вуглецю у Львові.

Про це повідомляє департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

За даними аналітичного огляд стану навколишнього природного середовища у Львівській області за серпень 2020 року, складеного департаментом екології облдержадміністрації, минулого місяця, порівняно з серпнем 2019 року, зменшилися середньомісячні концентрації пилу, діоксиду сірки, діоксиду азоту, оксиду азоту, фтористого водню та формальдегіду в повітрі Львова.

Натомість значно збільшився вміст середньомісячних концентрацій оксиду вуглецю.

Щодо середньомісячних концентраціях при порівнянні із середньодобовими ГДК у серпні у місті межу гранично-допустимих концентрацій (ГДК) переступає пил, діоксид азоту та формальдегід, хоч перевищень максимально разових ГДК по цих речовинах не зафіксовано.

При порівнянні з липнем, особливих змін рівня забруднення не зафіксували.

Зазначимо, у серпні ЛКП "Зелене місто" підписало договір про встановлення на вул. Пластовій посту моніторингу якості повітря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.