Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Хуторівка

Четвер, 17 вересня 2020, 15:10

Вулицю Хуторівку відкрили для проїзду

вул. Хуторівка

Сьогодні повністю відкрили для проїзду транспорту вул. Хуторівку, ремонт якої стартував у січні цього року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 вересня, завершився ремонт відкрили вул. Хуторівку та вулицю повністю відкрили для проїзду транспорту.

"Всі роботи з асфальтування проїзної частини вул. Хуторівки завершено, тому її вже відкрили для проїзду з двох сторін. Через два тижні підрядник розпочне наносити розмітку і завершить асфальтування велодоріжок і влаштування хідників. Тобто в найближчі два тижні всі роботи будуть завершені, а до кінця жовтня по вул. Хуторівка поїде тролейбус", – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий.

Загалом, під час капітального ремонту на вул. Хуторівка було проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбуса, велосмуги, світлофорних об'єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 125 млн грн у компанії "Онур".

Окрім ремонту дорожнього полотна, тут облаштують тротуари та велодоріжки, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, здійснять благоустрій.

Крім цього, передбачено будівництво двох нових світлофорів на вул. Хуторівка, 8 та між вул. Хоткевича та вул. Чукаріна, а також реконструкцію світлофора на вул. Хуторівка, 4б.

У рамках закупівлі входить ще й облаштування тролейбусної лінії, а усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.