Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 18 вересня 2020, 11:40

Зеленський підготував овертонам Віконського лезо Оккама

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський дав два тижні правоохоронцям Львівщини, щоб показати результат у боротьбі зі злочинністю.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Вчора, 17 вересня, під час робочої поїздки до Львівської області президент Володимир Зеленський провів у Львові нараду з керівниками правоохоронних органів щодо протидії корупційним злочинам, за результатими якої він надав львівським поліцейським два тижні для виправлення всіх недоліків.

Він заявив, що не має бажання часто змінювати керівників правоохоронних органів, але, за потреби, доведеться робити це для боротьби з корупцією та досягнення результатів.

"На сьогодні у нас є всі можливості, щоб правоохоронна система була чистою, стабільною й допомагала. Я підтримую двотижневий термін – показати результат і дійсно показати суспільству у Львівській області, що правоохоронна система може бути в країні такою, щоб народ пишався. Настав час і можливість захистити честь правоохоронців" – наголосив Зеленський.

За його словами, незважаючи на десятки зареєстрованих кримінальних проваджень, результати із їхнім розслідуванням є невтішними.

Зокрема, йшлося про викриття та покарання за діяльність конвертаційних центрів, завдання збитків об'єктам державної власності, серед іншого – десяткам об'єктів НАК "Нафтогаз України".

Також Зеленський звернув увагу на незаконну вирубку лісів, яку вдалося подолати лише частково, необхідність особливого контролю на митниці, тощо.

Додамо, детальніше про приїзд Володимира Зеленського на урочисту церемонію відкриття міжнародних військових навчань Rapid Trident-2020 можна прочитати у статті "Маленький Зеленський на великому полігоні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.