Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

SoftServe

mc.today

Понеділок, 21 вересня 2020, 14:32

Дані SoftServe можуть знову оприлюднити

SoftServe

Компанія SoftServe готується до нового оприлюднення даних, які викрали хакери ще 1 вересня.

Про це повідомляє Економічна правда.

У IT-компанії SoftServe готуються до нових публікацій даних, які викрали хакери під час зламу в ніч на 1 вересня. 

"У результаті було пошкоджено поштовий сервер компанії, виведено з ладу низку корпоративних сервісів, скомпрометовано внутрішній файловий сервер. Зловмисникам вдалося скачати фрагменти різної інформації, яку, з метою тиску на компанію, вони виклали у відкритий доступ. Ми очікуємо, що нові дані знову можуть бути опубліковані і готові до цього", – наголосили у компанії.

У SoftServe зазначили, що усі ключові корпоративні системи знаходяться на захищених хмарних платформах низки світових провайдерів, які не постраждали.

"Ми залучили зовнішню компанію – одного з провідних світових експертів з кібербезпеки для проведення комплексного незалежного розслідування цього інциденту, яке буде завершене найближчим часом", – додали у SoftServe.

Нагадаємо, 16 вересня на Telegram-каналі Freedom F0x були опубліковані проекти клієнтів IT-компанії SoftServe та цифрові копії документів, які можуть належати співробітникам компанії, загалом більше 200 персональних даних.

SoftServe – українська IТ-компанія, що працює в сфері розробки програмного забезпечення і надання консультаційних послуг. Головні офіси компанії знаходяться в Остіні (США, Техас) і Львові. 

Членом ради директорів компанії SoftServe, а також комерційним директором SoftServe Колсалтинг є депутат Львівської облради від Самопомочі Тарас Вервега.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.