Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Середа, 23 вересня 2020, 13:35

Львівщина зайняла перше місце за результатами ЗНО в Україні

школа на Львівщині

Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат вчетверте визнали найкращою школою України, а Львівщину – першою із ЗНО.

Про це повідомляє osvita.ua.

Osvita.ua склала щорічний рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

За результатами рейтингу, четвертий рік поспіль лідером в Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання випускників залишається Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка.

Загалом, до першої десятки рейтингу потрапили 8 навчальних закладів з Києва й по одному навчальному закладу зі Львова та Житомира.

Окрім основного рейтингу шкіл України, на сайті опубліковано рейтинги шкіл усіх обласних центрів та областей України, а також рейтинги шкіл за окремими предметами зовнішнього незалежного оцінювання.

Лідером рейтингу за результатами ЗНО серед областей стала Львівщина. Друге та третє місця посіли Сумська та Тернопольська області.

Серед обласних центрів перше місце збереглося за Києвом, на другій і  третій сходинках розташувалися Львів і Рівне, які посунули з другої на четверту сходинку Тернопіль. Серед лідерів за результатами тестування також опинилися Харків та Івано-Франківськ.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася 25 червня тестуванням з математики та завершилася 17 липня. 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.