Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Четвер, 24 вересня 2020, 12:46

Олена Кондратюк: місцеві вибори мають дати поштовх до нової якості політики

Михайло Цимбалюк

Народна депутатка Олена Кондратюк закликала українців обирати професійну команду в об'єднані територіальні громади на грядущих місцевих виборах.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 24 вересня, відбулось обговорення на тему "Парламент, місцеві вибори, гендерні квоти" за участі народного депутата,  голова Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайла Цимбалюка та народної депутатки, заступниці голови Верховної Ради Олени Кондратюк.

Олена Кондратюк запевнила, що місцеві вибори мають дати поштовх до нової якості політики.

"Новий виборчий кодекс відкриває вікно можливостей, бо громади плануватимуть свою економічну політику, соціальну спроможність самостійно", – резюмує Олена Кондратюк.

Як зазначила Олена Кондратюк, парламентська більшість політичної партії "Слуга народу" не впоралась зі запущеним ними  турборежимом прийняття політичних рішень ще на початку каденції монобільшості.

"Коронавірус ще якось сприяє тому, що ця влада може існувати, бо люди поки поблажливі та ставляться до усього з розумінням", – зазначила Оленка Кондратюк.

Олена Кондратюк також зазначила, що гендерні квоти, яких партії дотримуються на цих виборах, є також одним зі способів формувати професійну команду на місцях.

"Я дуже сподіваюсь, що оновлення політичних партій, і політичної відповідальності - це якраз будуть активні жінки, бо вони не бояться брати на себе відповідальність", – висловила сподівання нардепка.

Нагадаємо, 22 вересня Львівська обласна партійна організація ВО "Батьківщина" затвердила списки кандидатів у депутати, що братимуть участь у місцевих виборах у Львові та Львівській області, а вчора, 23 серпня, голова ЛОО ВО Батьківщина Михайло Цимбалюк  сьогодні у Львові представив громадськості перші номери у виборчих списках на місцевих виборах на Львівщині.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.