Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конвертаційний центр

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 24 вересня 2020, 15:41

У Львові працював конвертаційний центр з оборотом у 90 мільйонів

конвертаційний центр

Сьогодні у місті викрили "конвертаційний центр" через який вивели близько 90 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Сьогодні, 24 вересня, у Львові правоохоронці за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури встановили факти привласнення державних коштів через фіктивні фірми

"Одна із фірм регіону отримувала державні кошти на проведення будівельних робіт. Виконання робіт здійснювалось власними силами товариства за готівкові кошти, однак, згідно документів, придбання послуг відображалось від іншого підприємства, яке входить до транзитно-конвертаційної групи та діє на території Львівської області. Попередньо встановлено, що загальна сума "проконвертованих" грошей становить близько 90 млн грн" – наголосили у прокуратурі.

Наразі за адресами фігурантів кримінального провадження проводяться обшуки для вилучення документів та речей, які містять дані про обставини вчинення злочину, а також встановлення організаторів та інших причетних до нього осіб.

                

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.