Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 24 вересня 2020, 16:50

Екс-керівника одного з молодіжних таборів Львова викрили у згвалтуванні 11 дівчат

львівська поліція

Правоохоронці повідомили львів'янину про підозру, йому загрожує 15 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці виклили екс-керівника одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів, львів'янина, який причетний щонайменше до 11 випадків розбещування та згвалтування дівчат, віком від 11 до 14 років.

"Були встановлені жертви зловмисника, на сьогодні – молоді жінки. Але у той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення та згвалтування датуються 2005 роком. Проте правоохоронці змогли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні одинадцяти злочинів" – зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Сьогодні слідчі повідомили чоловіку про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Згвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.