Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Понеділок, 28 вересня 2020, 10:28

На Сколівщині троє дітей потрапили до лікарні через отруєння грибами

швидка допомога

Діти, віком 10, 6 і 5 років, перебувають у реанімаційному відділенні Сколівської ЦРЛ.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні зранку, о 05:54 год, у реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні потрапили троє дітей, віком 10, 6 і 5 років, мешканців села Верхня Рожанка Сколівського району, які отруїлися грибами.

Головне управління ДСНС України у Львівській області рекомендує дотримуватись правил збирання, приготування і вживання грибів. Перш за все, не варто купувати цей продукт на стихійних ринках і у місцях, що не призначені для його продажу. Збирайте і купуйте лише ті гриби, про які відомо, що вони їстівні. Не збирайте гриби, у яких невпевнені.

Небезпечно вживати гриби, які виросли вздовж транспортних магістралей, на промислових пустирях, радіаційно та хімічно небезпечних зонах. Не порівнюйте їх із зображеннями у різних довідниках, вони не завжди відповідають дійсності. Не варто куштувати сирі гриби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.