Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 28 вересня 2020, 13:12

Козицький планує надати львівській фірмі землю на Городоччині

Максим Козицький

ТОВ "ТД "Екопайп-Львів" отримав дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в селі Братковичі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького № 817/0/5-20 від 24 вересня 2020 року.

ТОВ "Торговий дім "Екопайп-Львів" отримає земельну ділянку, площею 0,1698 га, на території Братковицької сільської ради Городоцького району. Наразі фірма має провести експертну грошову оцінку цієї ділянки.

"Надати ТОВ "ТД "Екопайп-Львів" дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,1698 га, що розташована за межами населеного пункту на території Братковицької сільської ради Городоцького району Львівської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" – йдеться у розпорядженні.

Наразі Городоцька РДА має укласти з ТОВ "ТД "Екопайп-Львів" договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

Зазначимо, ТОВ "ТД "Екопайп-Львів" зареєстроване у Львові, власниками фірми є Григорій Ковач (Львів) та ТзОВ "Торговий Дім "Екопайп" (Київ). 

Підприємство займається оптовою торгівлею товарами господарського призначення; наданням в оренду машин, устатковання; купівлею та продажем власного нерухомого майна; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Додамо, ще у лютому 2018 року ця фірма отримала в оренду цю земельну ділянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.