Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Неділя, 16 грудня 2012, 16:36

26 населених пунктів Львівщини залишилися без енергопостачання через негоду (оновлено)

15 грудня внаслідок сильних опадів снігу 26 населених пунктів у Львівській області залишилися без енергопостачання через негоду внаслідок спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач.

 Про це опвідомила прес-служба МНС України.

16 грудня кількість населених пунктів Львівщини, що залишилися без електропостачання сягнула кількості 115. 

Загалом в Україні знеструмлено 488 населених пунктів, в тому числі у Київській області без світла залишилося 125 населених пункти, Тернопільскій - 95, Рівненській - 60, Житомирській - 57, Чернівецькій - 42,  Волинській - 41, Вінницькій – 22, Хмельницькій - 16, Закарпатській - 4.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено додаткові бригади обленерго та 35 од. техніки підвищеної прохідності МНС з метою доставки аварійних бригад у важкодоступні місця. Для забезпечення електропостачанням лікувальних закладів та об’єктів життєзабезпечення населення від МНС залучено 18 пересувних електростанцій.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.