Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Хобзей

Вівторок, 29 вересня 2020, 10:43

Павло Хобзей очолив Інститут післядипломної педагогічної освіти

Павло Хобзей

Депутати призначили Павла Хобзея директором Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Сьогодні, 29 вересня, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення призначити директора комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти". "За" проголосували 60 депутатів.

Керівником цього закладу обрали екс-заступника міністра охорони здоров'я Павла Хобзея, кандидатуру якого затвердила конкурсна комісія із відбору директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Хобзея депутати призначили на цю посаду терміном на 5 років, починаючи з 1 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, у вересні 2019 року Павла Хобзея звільнили з посади першого заступника міністра освіти і науки України. Він перебував на цій посаді жовтня 2015 року. До цього Хобзей працював проректором з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету (2010-2015 рр.), заступником директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (2010 рік), начальником головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації (2005-2010 рр.) та директором Львівського регіонального центру тестування (2003–2005 роки).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.