Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

теплопостачання

Вівторок, 29 вересня 2020, 15:09

У жовтні Нафтогаз не збільшив ціну на газ для населення

теплопостачання

Нафтогаз зберіг у жовтні вересневі умови тарифів на газ для населення.

Про це повідомляє Економічна правда.

"Нафтогаз України" зберіг вартість газу для населення за річним контрактом у 5,24 гривні за куб.м, а в рамках місячного контракту ціна також залишається у 4,7 грн за куб.м ,як й у вересні цього року.

Як наголосили у "Нафтогазі", у рамках тарифу "місячний" при оплаті до 15 числа передбачена знижка, термін дії тарифу – безстроковий, а ціну клієнт дізнається щомісяця.

У рамках тарифу "Річний" ціна на газ фіксована, термін дії тарифу – 12 місяців.

У "Нафтогазі" нагадують, що тариф "Річний" допомагає застрахуватися від зростання цін на газ в період високих цін (опалювальний сезон). Тож всі охочі можуть зафіксувати ціну газу на 12 місяців і платити за блакитне паливо рівними частинами впродовж року.

"Перед переходом на тариф "Річний" для клієнта буде розрахований рекомендований річний об’єм споживання газу – або на основі історичних даних за останні 12 місяців, або на основі споживацького профілю (тільки газова плита; газова плита і бойлер; котел та/або газова плита, бойлер)", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ціна газу для населення у серпні зросла до 3,24 грн за куб.м, а у вереснів рамках місячного контракту, – до 4,7 грн за куб.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.