Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Слуга народу

Вівторок, 29 вересня 2020, 16:50

У команді Козицького змішались тілами Дейнека, Ткачук, Діль та Собко

Слуга народу

Виборча комісія оприлюднила списки кандидатів у депутати до Львівської облради від партії "Слуги народу".

Сьогодні, 29 вересня, Львівська обласна територіальна виборча комісія оприлюднила списки кандидатів у депутати Львівської обласної ради від політичних партій, які братимуть участь у виборах 25 жовтня 2020 року.

Єдиний виборчий список кандидатів у депутати обласної ради, висунутих  Львівською обласною організацією політичної партії "Слуга народу":

Нагадаємо, 17 вересня, Львівська обласна організація політичної партії "Слуга народу" затвердила кандидатів у депутати до Львівської обласної ради та Львівської міської ради. Тоді ж партія офіційно висунула кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Тараса Кльофу, депутата Львівської міськради, який обирався від Самопомочі.

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.