Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

westnews.info

Прес-реліз,   Середа, 30 вересня 2020, 11:00

Монобільшість веде недолугу законодавчу гру – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Партія «Слуга народу» – це невдалий політичний проект нинішньої влади, який фатально закінчиться після місцевих виборів.

Про це під час ефіру на одному з всеукраїнських телеканалів зазначив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

За словами політика, вся Україна вже спостерігала за так званим турборежимом у сесійній залі, але в підсумку зараз народні обранці повертаються до проголосованих законів, бо поспіхом раніше допускалися помилок.

«Це неефективна законодавча робота і зараз всередині владної партії багато хто це розуміє, але не кожен ще може про це публічно говорити. Насправді нас лякає інше – як країна житиме після 25 жовтня. Адже зараз на перспективу ніхто не дивиться – до боротьби з коронавірусною інфекцією не готові, гривня знецінюється, проект Держбюджету на 2021 рік оптимістичних надій не дає», – підсумував Михайло Цимбалюк.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.