Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ринок Шувар

Четвер, 8 жовтня 2020, 17:09

Зубач займатиметься річкою Зуброю на території Шувару

ринок Шувар

Андрій Садовий створив робочу групу для упорядкування долини річки Зубра у районі ринку "Шувар".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №382 від 29 вересня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи для підготовки пропозицій щодо ревіталізації долини річки Зубра та облаштування громадського простору у районі вул. Г. Хоткевича та гуртового ринку "Шувар".

"Утворити робочу групу для пропозицій щодо ревіталізації, у межах міста, долини річки Зубра та облаштування громадського простору у районі вул. Г. Хоткевича та гуртового ринку "Шувар" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи става заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, а його заступницею – начальниця управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Олександра Сладкова.

До складу групи також увійшли: в.о. директора департаменту містобудування, начальник управління земельних ресурсів Сергій Коровайник, начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, депутатка міської ради Ірина Оршак, директор ринку "Шувар" Роман Федишин.

Згідно із розпорядженням, робоча група має підготувати пропозиції щодо облаштування громадського простору у цьому районі і подати міському голові Львова.

Нагадаємо, влітку 2019 року у Львівській міській раді оприлюднили детальний план територій у районі вулиці Хуторівки у Львові, де планують розширити торгівельний ринок сільськогосподарської продукції "Шувар".

Зокрема, заплановано змінити русло річки Зубра, щоб розширити території "Шувару", на якій побудують готель, пивоварню, торгівельні термінали та паркінг на 2 тисяч авто. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.