Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Радехів

Четвер, 1 жовтня 2020, 14:14

ОПЗЖ балотуватиметься до міськради Радехова

Радехів

"Опозиційна платформа – За життя" братиме участь у виборах до Радехівської міської ради.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік політичних партій, які візьмуть участь у виборах до Радехівської міської ради.

Зокрема, це такі політичні партії: ВО "Батьківщина" (26 депутатів у списку), ВО "Свобода" (26 депутатів у списку), "Громадянська позиція" (26 депутатів у списку), "Європейська Солідарність" (26 депутатів у списку),"За Майбутнє" (23 депутати у списку), "Країна" (16 депутатів у списку), Народний Рух України" (26 депутатів у списку),"Об’єднання "Самопоміч" (26 депутатів у списку), "Опозиційна платформа – За життя" (16 депутатів у списку), "Сила і Честь" (24 депутати у списку), "Слуга народу" (23 депутати у списку), "Українська Галицька Партія" (26 депутатів у списку).

Додамо, у Верховну Раду на виборах-2019 у складі "Опозиційної платформи – За життя" пройшли вихідець з Львівщини, екс-нардеп попереднього скликання від "Опозційного блоку" Тарас Козак та Юрій Загородній, який працював проректором з міжнародних питань та з питань європейської інтеграції приватного закладу "Львівський медичний інститут".

На парламентських виборах 2019 року у Львівській області партія "Опозиційна платформа – За життя" набрала 1,71% голосів, за неї проголосували 17 480 мешканців області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.