Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовква

Четвер, 1 жовтня 2020, 17:37

Екс-голова Жовківської РДА планує стати мерчинею Жовкви

Жовква

На посаду міського голови Жовкви претендують 10 осіб.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів, які претендують на посаду міського голови Жовкви.

Загалом ЦВК зареєструвала 10 осіб, серед претендентів – чинний міський голова Жовкви Петро Вихопень. На виборах у 2015 році на посаду міського голови у Жовкві претендувало девять кандидатів.

Окрім Вихопня, свої кандидатури на посаду мера Жовкви подали: Олег Вольський (самовисуванець), Любов Дунець (самовисуванка), Михайло Заболоцький (самовисуванець), Юрій Станько (самовисуванець), Ігор Шиян (самовисуванець), Надія Щур (партія "Європейська Солідарність", екс-голова Жовківської РДА), Богдан Юрдига (ВО "Свобода"), Євген Янушевич (партія "За Майбутнє"), Михайло Ях (самовисуванець).

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.