Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Золочів

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 12:59

За посаду мера Золочева змагатимуться приватний підприємець і екс-регіонал

Золочів

На посаду міського голови Золочева претендують 6 осіб.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів, які претендують на посаду міського голови Золочева.

Загалом ЦВК зареєструвала 6 осіб, серед претендентів – чинний міський голова Ігор Гриньків. Він є міським головою Золочева з 2010 року, у 2015 році на місцевих виборах висувався від партії "Об'єднання "Самопоміч". Вперше у мери він пройшов від "Партії регіонів" і був членом цієї партії.

Окрім Гриньківа, свої кандидатури на посаду мера Золочева подали: Олег Банах (партія "За Майбутнє", голова Золочівської райради, пройшов від партії Народний Рух України), Ігор Бартків (самовисуванець, приватний підприємець), Тарас Буца (самовисуванець), Василь Джула (партія "Сила і Честь"), Володимир Недзельський (партія "Європейська Солідарність", з 2015 по 2019 роки очолював Золочівську РДА). 

Зазначимо, у травні 2018 року Гриньків, закликаючи зупинити будівництво на площі Вічевій у місті, що проводив підприємець Бартків, розпочав голодування. Того ж місяця Держархбудінспекція анулювала дозвіл на цю забудову.

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.