Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 17:49

За посаду мера Миколаєва змагатимуться кандидати від ЄС, Голосу, Духовної України та самовисуванці

виборча дільниця

На посаду міського голови Миколаєва претендують 8 осіб.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів, які претендують на посаду міського голови Миколаєва.

Загалом ЦВК зареєструвала 8 осіб, серед претендентів – чинний міський голова Андрій Щебель. На виборах 2015 року він став мером з 39,4% голосів, до цього працював секретарем цієї міськради, кандидат від партії Народний Рух України. У 2006-2010 роках був депутатом Миколаївської районної ради, у цей час Щебель працював на посаді керівника відділу, керівника служби у справах дітей Миколаївської РДА.

Окрім Щебеля, свої кандидатури на посаду мера Миколаєва подали: Борис Данилів (самовисуванець), Тарас Зубрицький (самовисуванець), Тарас Оприск (партія "Європейська Солідарність"), Андрій Пакулець (самовисуванець), Володимир Паньків (партія "Голос"), Роман Тенета (самовисуванець), Ігор Хімчак (партія "Духовна Україна").

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.