Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Команда ватерполістів "Динамо"

Понеділок, 5 жовтня 2020, 12:28

Ватерполісти Динамо вдев’яте виграли Кубок України

Команда ватерполістів "Динамо"

У вирішальному матчі Кубка України з водного поло, що завершився у Кам’янському, львівська команда Динамо перемогла збірну Харківської області з рахунком 10:7.

Про це повідомляє пресслужба команди "Динамо".

Львівська команда з водного поло "Динамо" перемогла збірну Харківської області з рахунком 10:7 у вирішальному матчі Кубка України.

"Вітаю усіх наших вболівальників з черговою важливою перемогою в історії нашого клубу. Хоч і Кубок України відбувався без глядачів, однак, впевнений, наша команда відчувала підтримку тих людей, які фінальний матч турніру переглядали у відеотрансляції. Фінал Кубка для нашої команди склався дуже і дуже непросто, ми поступалися на початку матчу з різницею у чотири голи, однак хлопці молодці, що зуміли проявити характер і таки схилили шальки терезів на свій бік. Було помітно, що наша команда була краще фізично наприкінці фінального поєдинку. Наша наступна ціль – виграти Суперкубок України, який відбудеться 7 листопада", – каже Олександр Свіщов, президент ВК "Динамо".

Аби потрапити до фіналу, ватерполістам "Динамо" у Кам’янському довелося перемогти лише в одному матчі. Іншими словами, як чемпіон України, львівська команда стартувала одразу з півфінального матчу, в той час, як усі інші команди, в тому числі та збірна Харківської області, була змушена перемагати ще на попередній стадії турніру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.