Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Самобуд

Львівська міська рада

Вівторок, 6 жовтня 2020, 12:10

Матуся Брезіцького зводить самобуд коло Добробуту

Самобуд

Поблизу ринку "Добробут", на площі Осмомисла, за фіктивними документами, без жодного дозволу розпочали ставити каркас нової будівлі.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

На місці старого кафе, компанія "Перлина Львова", котра належить Галині Брезіцькій, мамі кандидата у голови Львівської ОТГ Назарія Брезіцького, почала заливати бетонні стяжки та ставити каркас нової будівлі без жодних на те дозволів.

"Як виявилось, ще раніше реєстратори зареєстрували підроблене право власності на об'єкт, якого, фактично, не було і немає, але зараз хочуть звести. А обласна ДАБІ видала декларацію про готовність введення в експлуатацію неіснуючого об'єкту", – заявив заступник Львівського міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

За словами Москаленка, можливість такої фікції з документами відбулась через те, що ДАБІ перебуває у стані реформи.

Нагадаємо, такий підхід у родині Брезіцьких не новий. Юрист Назарій Брезіцький, пов'язаний з рейдерським захопленням земель і підприємств у Львові. Нещодавно, Брезіцький звів незаконну будівлю, так звану альтанку, на вулиці Тарнавського, 71, в історичній частині міста. На її знесення міська рада дала йому тиждень, і зобов'язала відновити історичну огорожу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.