Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 7 жовтня 2020, 13:40

Кобзарев з Бойком покращуватимуть публічність Львівської міськради

Львівська міськрада

Андрій Садовий створив робочу групу для покращення показників публічності Львівської міськради.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №421 від 6 жовтня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи для розробки та впровадження заходів щодо покращення показників публічності Львівської міськради.

"Утворити робочу групу для розробки та впровадження заходів щодо покращення показників публічності Львівської міської ради" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев, а його заступником – директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

До складу групи також увійшли: директорка юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, начальник управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський.

Робоча група має розробити заходи щодо покращення показників публічності Львівської міської ради та проінформувати про результати своєї роботи мера Львова до 31 грудня 2020 року.

Додпамо, у 2019 році Львів та Львівщина не увійшли у п'ятірку найпрозоріших міст та регіонів України. Натомість Львівська область опинилася на 12 місці із загальною регіональною прозорістю у 58%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.