Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська обласна клінічна лікарня

google.com.ua

Четвер, 8 жовтня 2020, 11:23

Фармацевтична фірма з Києва придбала приміщення на території львівської лікарні

Львівська обласна клінічна лікарня

Львівська облрада продала столярну майстерню на вул.Некрасова, 6 за 3 млн грн.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради продало у системі ProZorro приміщення столярної майстерні на вул. Некрасова, 6 у Львові, загальною площею 236 кв.м.

Аукціон стартував 7 жовтня, участь у ньому взяли троє учасників: ТзОВ "Науково-дослідний інститут "Будматпроект", ТзОВ "Тантал" та ТзОВ "Лінк-Медитал", які запропонували за майстерню 1 801 326 грн, 3 000 000 грн та 3 000 001 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Лінк-Медитал".

Додамо, початкова вартість приміщення становила 1 323 000 грн.

Зазначимо, одноповерхова столярна майстерня знаходиться на території Львівської обласної клінічної лікарні і перебуває в занедбаному стані (повністю зруйновані інженерні мережі, покрівля, стіни та перегородки частково зруйновані, перезволожені, уражені грибком, вікна та двері відсутіні).

Приміщення вирішили виставити на аукціон з умовою, щоб тут створити відділення гемодіалізу, інтенсивної нефрології та проводити стаціонарне лікування хворих із хронічною нирковою недостатністю. Протягом 5 років власник приіщення має вкласти 76,6 мільйонів гривень на перетворення столярної майстерні в заклад охорони здоров'я.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Лінк-Медитал" зареєстроване у Києві з 2010 року, займається оптовою торгівлею фармацевтичними товарами. Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 000 грн. Кінцевим власником фірми є киянин Олексій Баришевський.

Нагадаємо, 29 вересня на сесії облради депутати вирішили виставити на аукціон ще два комунальних приміщення: оранжерею Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Некрасова, 6, площею 249,9 кв.м, та центральний рентгенрадіофізкабінет на вул. Чернігівській, 7, площею 389,4 км.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.