Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 8 жовтня 2020, 14:50

У вересні бухгалтерка Слічної отримала 22 тисячі гривень зарплати

Львівська міськрада

У вересні головній бухгалтерці департаменту гуманітарної політики міськради нарахували 22 тис грн зарплати.

Про це повідомила Львівська міська рада у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У вересні цього року головній бухгалтерці департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Наталії Лозюк нарахували 22 072,50 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшли такі виплати:

- посадовий оклад – 7 300 грн;

- доплата за ранг – 400 грн;

- надбавка за вислугу років – 1 540 грн;

- надбавка за високі досягнення у праці – 4 620 грн;

- премія – 8 212,50 грн.

Із цих коштів Лозюк сплатила 4 304,14 грн податку з доходів фізичних осіб та військового збору. Відтак, фактично виплачена заробітна плата чиновниці за вересень цього року без податків, зборів та перерахувань становила 17 768,36 грн.

Зазначимо, міськрада у відповіді на запит не вказала прізвище головного бухгалтера цього департаменту, однак, як з'ясували Варіанти, у структурі Львівської міської ради головним бухгалтером департаменту гуманітарної політики зазначена Наталія Лозюк.

Нагадаємо, з 2015 року Галину Слічну призначили директоркою департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, наразі вона залишається виконуючою обов'язки керівника цього департаменту. А з липня 2019 року вона працює заступницею міського голови з гуманітарних питань 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.