Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 12:45

У Львові 69 медиків отримають матеріальну допомогу від міськради

коронавірус на Львівщині

Львівська міська рада виділить матеріальну допомогу медикам. 

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львова затвердив рішення про надання матеріальної допомоги лікарям які мають справу з хворими на Covid-19.

Згідно з рішенням, 36 медиків отримають матеріальну допомогу від міста по 20 тис. грн, та 33 медики по 10 тис. грн. Зокрема, цього разу допомогу по 10 тис. грн отримають працівники клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. А по 20 тис. грн отримають захворілі медики з різних медичних закладів міста.

Нагадаємо, у вересні, міськрада виділила кошти для 9 медиків, які проводять лабораторні дослідження на виявлення Covid-19, отримають по 10 тисяч гривень матеріальної допомоги, а 31 медик, який заразився Covid-19, отримає по 20 тисяч гривень матеріальної допомоги.

На початку липня міськрада виділила по 20 та 24 тисячі гривень матеріальної допомоги 68 медикам, які інфіковані Covid-19.

Додамо, станом на 1 вересня найбільше випадків Covіd-19 серед медиків зафіксували у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.