Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО-2021

Вівторок, 13 жовтня 2020, 15:48

Пробне ЗНО-2021 стартує у квітні

ЗНО-2021

У Міносвіти затвердили дату пробного ЗНО.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання в 2021 році відбудеться 10 квітня, натомість пройти реєстрацію для участі у пробному ЗНО можна в період з 5 по 19 січня.

При цьому пробне ЗНО можна пройти лише з одного предмета.

"З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року" – наголосили в УЦОЯО.

Пробне тестування можна пройти будинку, після відповіді можна внести на спеціальний сервіс з визначення результатів. Результати пробного ЗНО-2021 будуть оприлюднені 16 квітня на інформаційних сторінках учасників.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 5 червня. Натомість реєстрація для участі у ЗНО триватиме з 1 лютого до 5 березня 2021 року. 

Додамо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році розпочалася 25 червня тестуванням з математики та завершилася 17 липня. 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики, за що були нагороджені преміями від міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.