Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО Батьківщина

Середа, 14 жовтня 2020, 10:29

Батьківщина за жовтень зуміла наростити рейтинг у Львові до 7,6%, – соціолог

ВО Батьківщина

Партія Батьківщина є серед політичних сил, які впевнено долають 5% бар’єр на виборах до ради Львівської ОТГ.  

Такими є результати соціологічного дослідження, що відбулося 10-12 жовтня щодо політичних симпатій виборців Львова.

Керівник Центру з інформаційних проблем територій Петро Жук розповів під час пресконференції повідомив, щорейтинг ВО "Батьківщина" за останній місяць зріс із 6,7 до 7,6%.

"Батьківщина", попри всі випробування, зберегла своїх прихильників і має стабільну електоральну базу. На відміну від попередніх виборів, коли ми бачили запит виборців на нові політичні проекти, зараз знову цінується компетентність, яка потрібна для системного підходу. А у цієї політичної сили  бачимо компетентні і якісні кадри", – розповів соціолог. 

За його словами, зростання рейтингу "Батьківщини" у Львові пов'язане з тим, що виборці оцінили діяльність партії в час поширення коронавірусу та її патріотичні ініціативи, на тлі ідеологічної невизначеності центральної влади. 

"Це діяльність щодо протидії поширенню коронавірусу, зокрема консультації, та допомога  мешканцям у закупівлі засобів індивідуального захисту. "Батьківщина" також послідовно виступала проти продажу землі. У Верховній Раді  ця партія активно просуває закони щодо підтримки ветеранів АТО та допомоги армії", – пояснив Петро Жук.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.