Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сигнівка

city-adm.lviv.ua

Четвер, 15 жовтня 2020, 13:14

У Львові продадуть на аукціоні 28 гектарів у промзоні Сигнівка

Сигнівка

Львівська міськрада виставила на аукціон за 145,7 млн грн чотири ділянки у промзоні "Сигнівка".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада виставила на аукціон, який відбудеться 27 жовтня, чотири земельні ділянки, розміщені в промисловій зоні Львова "Сигнівці", а також ще одну ділянку, площею 4,6 га, на вулиці Вернадського (під будівництво медичних закладів на правах оренди). Заявки на участь в торгах приймають до 21 жовтня.

За словами керівника департаменту містобудування міськради Сергія Коровайника, на торги виставляють відразу 4 земельні ділянки загальною площею 27,8 га, розміщені в промзоні "Сигнівка". Це 4 промислові ділянки площею 3,8 га, 2,6 га, 18,8 га і 2,5 га. Загальна стартова ціна землі на цих торгах становить 145,7 млн грн.

"Перед тим, як виставляти землю на торги, міська рада відремонтувала вулиці Д. Апостола та Курмановича, а також, відповідно до технічних умов, замінила інженерні мережі (водопровід, дощова каналізація, зовнішнє освітлення, побутова каналізація, влаштовано тягову підстанцію для живлення майбутніх підприємств електроенергією). Мерія розробила перспективний план, який передбачає будівництво ще двох доріг. Цей район має всі шанси стати еталоном у Львові та забезпечити місто і прилеглі населенні пункти робочими місцями" – наголосив Сергій Коровайник.

Він додав, що потенційний інвестор відразу отримає право власності на земельну ділянку, а також містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки.

Зазначимо, у березні цього року депутати міськради зменшили площу земельної ділянки на вул. Північній у Залізничному районі Львова, яку пропонують виділити для індустріального парку "Сигнівка", з 18,2835 га до 15 га.

Додамо, у 2018 році міська рада затвердила програму розвитку промислових зон Львова, зокрема "Сигнівки". Загальна площа – близько 100 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.