Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 16:30

На Самбірщині члени однієї ДВК відмовилися працювати на виборах

вибори

Члени однієї з ДВК у Самбірському районі відмовилися працювати на виборах і не провели перше засідання.

Про це повідомляє ГО "Опора".

Як зафіксували спостерігачі "Опори", дільнична виборча комісія №461508 у селі Нижня Яблунька Самбірського району, яка налічує 1023 виборців, не провела свого першого засідання через те, що низка її членів відмовляються працювати на виборах.

"9 жовтня – останній день, коли територіальні виборчі комісії мали утворити ДВК. У свою чергу, дільничні виборчі комісії мали провести свої перші засідання не пізніше, як на другий день після їх утворення. Крайнім терміном було 11 жовтня. Однак, станом на сьогодні ДВК № 461508 не провела засідання" – пояснили в "Опорі".

За словами членів цієї дільниці, вони не давали згоди на роботу у ДВК.

"Я документів ніяких не подавала, їх ще з минулого року знайшли. Я спостерігачем була. А зараз ні копію паспорта, нічого не подавала. А мої документи впустили в хід. Я не планувала брати участь у виборах" – розповіда членкиня ДВК Ірина Гураль.

Зазначимо, дільнична виборча комісія у Стрию, яка знаходиться на території лікарні, що приймає пацієнтів з коронавірусом, також не провела своє перше засідання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.