Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Понеділок, 19 жовтня 2020, 10:41

Посадовця Галицької митниці викрили на хабарництві

Прокуратура Львівської області

Держінспектор Галицької митниці отримував по тисячу гривень хабара за непроведення перевірок.

Про це повідомила прес0служба Львівської обласної прокуратури.

У п'ятницю, 16 жовтня, співробітника Галицької митниці Держмитслужби викрили на хабарництві. Зокрема, державний інспектор управління протидії митним правопорушенням Львівської митниці ДФС неодноразово отримував хабар у 1 тис грн від фізичної особи.

"За ці кошти він не ініціював належних перевірок та притягнення порушника до передбаченої Законом відповідальності за порушення митних правил при ввезенні товарів на митну територію України, а також не створював перешкод при проведенні митних формальностей" – повідомили у прокуратурі.

Хабарника звинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. До суду буде скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що митники поста "Городок" організували корупційну схему ввезення вантажних автомобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.