Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

проспект Свободи, 1/3

google.com.ua

Вівторок, 20 жовтня 2020, 13:34

Новостворена фірма придбала приміщення у пам'ятці архітектури на проспекті Свободи у Львові

проспект Свободи, 1/3

Львівська міськрада продала приміщення на проспекті Свободи, 1/3 за 8,4 млн грн фірмі зі Львова, створеній у липні минулого року.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення  підвалу та першого поверху на проспекті Свободи, 1/3 у Львові, загальною площею 358,7 кв.м.

Аукціон стартував 16 жовтня, участь у ньому взяли ТзОВ "Рута-Сервіс" та ТзОВ "Рас Девелопмент", які запропонували за приміщення 8 385 600 грн і 8 470 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Рас Девелопмент", а початкова вартість приміщення становила 8 385 600 грн.

Чотириповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова, є частиною пам'ятки архітектури місцевого значення. Будинок побудований в два етапи за проектом невідомого архітектора: в 1809-1811 зведено його ліву частину (будинок №1 від вул. Коперника) та в 1821-1822 – праву частину (будинок №2). Спочатку будинок належав торгово-банківській фірмі "Й. Гауснер та В. Віолянд" (так звана кам’яниця Гауснера), а в 1845-1939 власником будинку стало "Кредитне товариство землевласників".

Цей будинок є одним з нaйкращих зразків архітектури стилю ампір у Львові.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Рас Девелопмент" зареєстрована з липня 2019 року у Львові, зайається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 666 667 грн.

Керівником фірми є Роман Загродський, а власниками – АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Ланкастер" (90%) та ТзОВ "Компанія з управління активами "Роял-Стандарт" (10%), які зареєстровані у Львові.

Засновниками АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Ланкастер" є львів'яни Руслан Печерко та Юрій Дземінський (його фірмі ТзОВ "Ріел-Майно" у 2018 році міськрада дозволила збудувати житлово-торгівельний комплекс на вул. Городоцькій, 226-А). Вони є власниками ТзОВ "Українсько-чеське спільне підприємство "Ройал.ЛТД" (діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування), ТОВ "Синот-Україна" (неспеціалізована оптова торгівля). Юрій Дземінський воолдіє також ТзОВ "Винотека Львів" (діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування).

Власником ТзОВ "Компанія з управління активами "Роял-Стандарт" є львів'янин Андрій Дрібнюк.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.