Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

керівники проєкту "Податковий майдан"

Вівторок, 20 жовтня 2020, 13:59

Підприємці Львівщини вирушать 3 листопада до Києва на Податковий майдан 3.0

керівники проєкту "Податковий майдан"

Організатори акції #SaveФОП оголошують Податковий майдан Версія 3.0.

Про це повідомили організатори акції #SaveФОП сьогодні, 20 жовтня, під час прес-анонсу.

3 листопада підприємці Львівщини вирушать до Києва під Верховну Раду аби своєю присутністю вплинути на прийняття законопроєктів №3853-1, №3853-2 та №3993, що передбачають внесення змін до Податкового кодексу України та не зобов'язують приватних підприємців встановлювати касові апарати.

Підприємці зазначають, що запропонована модель є найжорсткішою у сфері оподаткування, подібна тій, що у США, акцент відбувається на контролі витрат, де кожен декларує витратну та дохідну частину.

"Підприємницьке середовище бореться за спрощене оподаткування та ваше майбутнє, оскільки окремі представники "слуг" знищують малі робочі місця на догоду великому капіталу. Тому закликаємо вас приєднатись до нас і відстоювати права малих приватних підприємців", – зазначив учасник руху SaveФОП Ігор Микуш.

Підприємці вимагають знизити штрафні санкції з розрахунку від мінімальної заробітньої плати для чотирьох груп підприємництва.

Також учасники пресанонсу зазначили, що усі опозиційні фракції Верховної ради, а також частина фракції  "Слуга народу" підписали меморандум, який декларує підтримку вищезгаданих законопроєктів, однак організація SaveФОП не є політичною.

Нагадаємо, місяць тому підприємці Львівщини вийшли на акцію SaveФОП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.