Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Вівторок, 20 жовтня 2020, 14:29

Лікарня швидкої медичної допомоги найбільше з усіх в області заповнена пацієнтами з Covid-19

коронавірус

У лікарні швидкої медичної допомоги перебуває 215 пацієнтів у яких діагностували коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Як заявив сьогодні керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, найбільше заповненими медичними закладами є Центр легеневого здоров’я – 170 пацієнтів, Львівська обласна інфекційна лікарня – 182 пацієнти, Лікарня швидкої медичної допомоги – 215 пацієнтів, Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи – 170 пацієнтів.

"Серед лікарень в районах області найбільше завантаженою є Стебницька лікарня – 96 пацієнтів. Також 112 пацієнтів перебувають Стрийській міській клінічній лікарні" – пояснив Орест Чемерис.

За його словами, заповненість ліжкової мережі медичних закладів області становить 55,2%.

"У нас уже другий тиждень відзначається негативна динаміка щодо захворюваності. Станом на сьогодні це 1 550 хворих, що становить 55,2% зайнятості ліжкової мережі. У реанімаційному відділенні знаходиться 124 пацієнти, на апаратах ШВЛ – 37 пацієнтів" – додав Орест Чемерис.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 289 особи та загалом 25392 випадки.

Додамо, у серпні на Львівщині в рамках розгортання "другої хвилі" боротьби з коронавірусом обіцяли залучити додатково 3,5 тисячі лікарняних ліжок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.