Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ганкевич Андрій

youtube.com

Середа, 21 жовтня 2020, 11:45

Члена Академради бізнес-школи УКУ звинувачують у нелегальному працевлаштуванні та знущаннях над українкою в США

Ганкевич Андрій

До редакції Варіантів надійшло відео, в якому Алла Б. звинувачує члена Академічної ради програми MSc in Technology management Львівської бізнес школи УКУ Андрія Ганкевича у її незаконному працевлаштуванні та побитті в США.

Алла Б. в 2016 році була нелегально працевлаштована Андрієм Ганкевичем в США, де пропрацювала 10 місяців, не отримала зарплати, була побита ним і після контакту з поліцією відправлена Ганкевичем додому, де жінка офіційно зафіксувала факти побиття і травмування, а також звернулась до правоохоронних органів. 

Алла Б. стверджує, що Андрій Ганкевич разом з настоятелем церкви Св. Михаїла, Йонкерс, штат Нью-Йорк, США, Кирилом Ангеловим, македонцем за походженням, налагодили виготовлення фальшивих запрошень в США, за якими українці потрапляють на нелегальну роботу в цю країну.

Алла Б. надала редакції уривок телефонної розмови, в якій нібито Ганкевич заявляє, що для нього важливо, щоб жінка не зверталась до міграційних служб США, адже тоді в нього будуть проблеми і він остаочно не зможе заплатити їй борг по зарплаті.

Це непоодинокий випадок, адже під час звернень до правоохоронних служб України, Польщі та консульських установ США постраждалій стало відомо, що відносно Ганкевича іншими особами складені подання щодо обману міграційних служб та громадян.

З відкрити джерел відомо, що Андрій Ганкевич є  членом Академічної ради програми MSc in Technology management Львівської бізнес школи УКУ від 2013 року. Є одним з ідеологів та засновників програми MSc in Technology management. Chief Global Strategist у компанії Eleks. Є експертом з організації, розміщення та керівництва інженерними організаціями для досліджень та розробки програмного забезпечення та QA. Також, Ганкевич є співзасновник та член наглядової ради Львівського інформаційного кластеру з 2011 року.  Ганкевич є другом дитинства президента УКУ,  владики Бориса Гудзяка, а також жертводавцем Українського католицького університету.

Варіанти звернулись до Андрія Ганкевича за коментарем, адже з матеріалів його ФБ зрозуміло, що він зараз перебуває в Україні і приймає активну участь у суспільному житті Львова. В разі отримання коментаря, він обов'язково буде опублікований.  

Нагадаємо, Львівська бізнес-школа УКУ є приватним освітнім закладом, засновниками якого виступили Віталій Антонов, Софія Опацька, Оксана Кулаковська, релігійна орагнізація Український католицький університет УГКЦ, Тарас Добко та Ярина Рущишин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.