Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Четвер, 22 жовтня 2020, 10:31

Поліцейські шукали вибухівку у чотирьох школах Львова та області

замінування

Вчора анонім повідомив про замінування школи, поліція перевірила чотири заклади у Львові і двох районах області, вибухівки не виявили.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 21 жовтня, близько 18.20 год на телефон "Гарячої лінії м. Львова" надійшло анонімне повідомлення про замінування школи №4, однак адресу навчального закладу анонім не вказав.

Правоохоронці обстежили школу №4 на вул. Дзиндри у Львова та школу в селі Березина Миколаївського району. Евакуацію не проводили, а предметів, схожих на вибухові пристрої, поліція не виявила.

Однак, прослухавши анонімне повідомлення щераз, виявилося, що йдеться про школу №16. Через це правоохоронці обстежили школу №16 на вул. Некрасова, 57 у Львові та школу в селі Дуліби Стрийського району.

Предметів, схожих на вибухівку, правоохоронці у цих навчальних закладах також не виявили.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.