Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Справа Василя Стуса"

radiosvoboda.org

Четвер, 22 жовтня 2020, 12:30

Справу Василя Стуса надрукують накладом у 15 тисяч примірників

"Справа Василя Стуса"

Видавництво Vivat розпочало друк нового накладу книги книги "Справа Василя Стуса", з якої суд постановив видалити інформацію про Віктора Медведчука.

Про це повідомила директорка із маркетингу видавництва Vivat Катерина Аврамчук на своїй ситорінці у Фейсбуці.

Видавництво Vivat розпочало друк нового накладу книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса", яку суд заборонив розповсюджувати через позов Віктора Медведчука.

"За останні дні ми отримали тисячі передзамовлень книги "Справа Василя Стуса", тому вчора запустили друк нового накладу – 15 тисяч примірників. Усі, хто передзамовив книгу – зробив свій внесок у підтримку історичної правди. Тому ми прийняли рішення, що 5% від продажів книг з нового накладу, ми перерахуємо на проект "Історична Правда". А це – 200 тисяч гривень" – наголосила Катерина Аврамчук.

Нагадаємо, 19 жовтня райсуд Києва зобов’язав автора книги "Справа Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані та видавництво Vivat видалити з неї інформацію про Віктора Медведчука, який був адвокатом Стуса, та заборонити розповсюдження накладу книги із згадками про нього.

Видавництво буде оскаржувати рішення суду, а наклад книги, після інформації про заборону, розкупили за лічені хвилини.

Також Львівська облрада заявила, що закупить книгу "Справа Василя Стуса" для бібліотек і шкіл Львівщини і Луганщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.