Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

формат 4К

Понеділок, 26 жовтня 2020, 11:59

Найбільш видовищні фільми для перегляду на 4К

формат 4К

Формат 4К справив неймовірний фурор на ринку, оскільки дозволив переосмислити таке дозвілля як перегляд кіно вдома.

Чіткість, яскравість та контрастність зображення перевершує Full HD у декілька разів, тому навіть старі фільми отримали нове життя.

На чому краще дивитися

Перевагу 4К телевізорів перед попередниками забезпечує не лише роздільна здатність, але й інновації. Наприклад, пристрої LG оснащені наступними технологіями:

– процесором, що адаптує будь-яке відео під формат 4К, усуваючи відеошум і масштабуючи картинку;

– автоматичним регулюванням HDR форматів для максимально реалістичної передачі кольорів;

– фірмовою технологією NanoCell для підвищення частоти спектру RGB за допомогою наночастинок;

– також телевізор LG оснащений аудіосистемою з декількома віртуальними каналами, завдяки чому ви отримаєте чистий та плавний звук без додаткових звукових пристроїв.

Топ видовищних фільмів

Щоб оцінити всі переваги 4К, почніть з перегляду наступних фільмів:

Джунглі (2017) – екранізація книги мандрівника Йоссі Гінсберга "Загублені в джунглях. Правдива та несамовита розповідь про пригоди та виживання", яка основана на реальних подіях. Це історія про те, як група туристів заблукала в лісах Амазонки. Крім барвистих пейзажів також вражає гра Деніела Редкліффа, який для ролі пережив реальне голодування, щоб точно показати виснаження.

Шалений Макс: Дорога гніву (2015) – постапокаліптичне роуд-муві з нескінченним екшеном і божевільними маніяками-самогубцями за кермом екзотичних автомобілів. Особливо вражає той факт, що велика частина ефектів і трюків зняли без використання графіки. Згадайте про це під час перегляду.

Першому гравцеві приготуватися (2018) – фантастичний фільм про недалеке майбутнє, що розповідає про пригоди юного геймера в світі комп'ютерних ігор нового покоління. Стівен Спілберг, який до того моменту вже мав досвід у створенні ігор, блискуче передав атмосферу геймінгу майбутнього. Він називає цей фільм одним із найважчих у своїй кар'єрі, а фанати – одним із найяскравіших.

Кінематографічний всесвіт Marvel – кожен із фільмів КВМ стабільно номінується на Оскар за кращі спецефекти, що й не дивно, адже графіка тут на найвищому рівні. У цих фільмах завжди є не тільки свій власний сюжет, але й глобальна історія, яка об'єднує всіх яскравих персонажів всесвіту Marvel.

Фільми Крістофера Нолана. Британський режисер завжди довершує фантастичні сюжети блискучим візуалом та операторською роботою. Однозначно в 4К варто переглянути трилогію про Бетмена, а також картини Початок, Престиж та Інтерстеллар. Цікавий факт, що у всіх цих картинах зіграв Майкл Кейн. Нолан в інтерв'ю називав актора видатним універсалом, а 6 зазначених фільмів – це досить переконливий аргумент.

Warner Brothers готує до релізу 4К-версію трилогій Володар перснів та Хоббіт – еталонних фільмів в жанрі фентезі, які одного разу вже підкорили весь світ.

Старі картини варто переглянути в форматі 4К не лише заради ностальгії, але й для того, щоб отримати нові враження від прогресивних технологій.

фото: kinoafisha.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.