Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сигнівка

google.com.ua

Вівторок, 27 жовтня 2020, 14:30

У Львові за 170 мільйонів продали 28 гектарів у промзоні Сигнівка

Сигнівка

Львівська міськрада продала на аукціоні за 169 млн грн чотири ділянки у промзоні "Сигнівка".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада продала на аукціоні, який відбувся сьогодні, 27 жовтня, чотири земельні ділянки, загальною площею 28 га, розміщені в промисловій зоні Львова "Сигнівці", а також ще одну ділянку, площею 4,6 га, на вулиці Вернадського (під будівництво медичних закладів на правах оренди). 

Від продажу цих земель міськрада отримала 190 млн грн, а початкова вартість цих ділянок становила 145,7 млн грн.

"Сьогодні було зареєстровано 13 учасників земельних торгів на всі лоти. Від продажу земельних ділянок загалом місто виручило сьогодні близько 190 млн грн. Зокрема, 169 – від продажу земельних ділянок у власність, а також одна земельна ділянка з десятирічною орендною платою, що становить понад 20 млн грн" – наголосив заступник начальника управління земельних ресурсів Львівської міської ради Олег Ковалишин.

Він додав, що загальна сума виручених коштів від продажу чотирьох земельних ділянок у промисловій зоні "Сигнівка" становить 169 млн грн.

"Ще одна земельна ділянка, яка виносилась, розташована недалеко біля стадіону "Арена Львів" – під будівництво лікарні. Вона виносилась на аукціон як право оренди. Конкуренція була значною – 5 учасників. Завдяки цьому ціна річної орендної плати виросла з 362 тис грн до 2 млн грн" – додав заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Нагадаємо, Львівська міськрада також виділить ділянки у промзоні "Сигнівка" для заводу з виробництва електромобілів.

Також у березні цього року депутати міськради зменшили площу земельної ділянки на вул. Північній у Залізничному районі Львова, яку пропонують виділити для індустріального парку "Сигнівка", з 18,2835 га до 15 га.

Додамо, у 2018 році міська рада затвердила програму розвитку промислових зон Львова, зокрема "Сигнівки". Загальна площа – близько 100 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.