Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Вівторок, 27 жовтня 2020, 16:17

Синютка тримає кінець Садового на відстані 7 відсотків

Олег Синютка

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка заявив, що набрав лише на 7,57% менше, ніж лідер виборчих перегонів Андрій Садовий.

Про це повідомив Олег Синютка під час пресконференції.

Олег Синютка виходить у другий тур виборів на посаду голови Львівської ОТГ з відривом від чинного міського голови Львова Андрія Садового лише на 7,57%.

Проводячи паралельний підрахунок голосів вдалося встановити, що "Європейська Солідарність" отримала підтримку 30,95% виборців до Львівської міської ради, а Олег Синютка, як кандидат на першого голову Львівської ОТГ отримав підтримку 31,8% львів'ян.

"За нашими даними, опираючись на 99,4% опрацьованих протоколів дільничних виборчих комісій – чинного міського голову підтримали 39,37% виборців, Синютку – 31,8% львів’ян, за Кошулинського проголосувало 9,85% виборців та за Рущишина свої голоси віддали 4,68% львів'ян", – повідомив  Олег Синютка.

Також Олег Синютка повідомив, що потенційно, другий тур виборів відбудеться 15 або 22 листопада.

Нагадаємо, Андрій Садовий викликав Олега Синютку на теледебати.

Екзитполи також повідомляли, що у другий тур проходять Андрій Садовий та Олег Синютка, які набрали 39,37% та 31,8% голосів відповідно. Загалом ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова.

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Згідно з попередніми результатами, до Львівської обласної ради увійдуть 9 партій, а до Львівської міської ради – п'ять партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.