Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Середа, 28 жовтня 2020, 17:00

На Львівщині повністю завершили підрахунок голосів

виборча дільниця

За даними ЦВК, загалом вже 99,4% виборчих дільниць в Україні завершили підрахунок голосів.

Про це повідомила прес-служба Центральної виборчої комісії.

Станом на сьогодні, 28 жовтня, в регіонах України практично завершився процес підрахунку голосів виборців на виборчих дільницях на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та передачі протоколів до ТВК.

"За інформацією, яка надійшла до секретаріату Центральної виборчої комісії, станом на 12:00 28 жовтня 2020 року, понад 28,9 тисяч дільничних виборчих комісій, що становить 99,4% від загальної кількості утворених ДВК, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю виборчу документацію до відповідних територіальних виборчих комісій" – йдеться у повідомленні.

За інформацією ЦВК, процес підрахунку повністю завершили у 10 регіонах: Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях та місті Києві.

Окрім того, триває процес передачі протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

За даними соцдослідження, участь у місцевих виборах взяли 56% українців, які старші 50 років, й лише 11% осіб, віком до 29 років.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.