Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Голосівське кладовище

google.com.ua

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 16:00

У поминальні дні до кладовищ Львова курсуватиме більше маршруток

Голосівське кладовище

31 жовтня та 1 листопада громадський транспорт Львова, який курсує до кладовищ, їздитиме частіше.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У поминальні дні, 31 жовтня та 1 листопада, буде підсилено роботу транспорту, який курсує до кладовищ.

Зокрема, до Сихівського кладовища буде організовано доїзд автобусів маршруту № 38, а також збільшиться кількість тролейбусів на маршруті №31. До Голосківського кладовища збільшиться кількість автобусів на маршруті №55.

Зазначимо, заїзд легкового транспорту на територію цвинтарів заборонено. Заїзд на легкових автомобілях планують дозволити орієнтовно з 16.00 год до 18.00 год для відвідування родинних поховань людям з інвалідністю та особам похилого віку, які не здатні пересуватися самостійно і потребують перевезення на автомобільному транспорті.

"Наші комунальні служби, в чиєму підпорядкуванні знаходяться кладовища, зараз активно готуються до поминальних днів. Основне їхнє завдання, щоб доріжки були прибрані, сміття вивезено, контейнери були чисті, щоб не було сміття на території", – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства Ірина Маруняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.