Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 13:55

Укрзалізниця на 15% зменшує вартість проїзду у поїздах Інтерсіті+

Львівська залізниця

Квитки на проїзд у вагонах першого класу Інтерсіті+ з листопада подешевшають на 15%.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Укрзалізниця з 1 листопада цього року зменшує вартість проїзду у вагонах першого класу швидкісних поїздів Інтерсіті+ на 15% у внутрішньому сполученні.

"Запрошуємо пасажирів подорожувати швидкісними поїздами, та тих, хто користувався другим класом, пересісти у перший. Наші поїзди – це більш безпечний та комфортний вид транспорту", – зазначив в.о. члена правління Укрзалізниці Олександр Перцовський.

За його словами, вартість проїзду буде змінюватися не лише залежно від дати, а й дня тижня, у який пасажир здійснює подорож. Зокрема, дешевше користуватися вагоном першого класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче – у п’ятницю, оскільки діють різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків "туди – зворотно" діє знижка 10%.

"Найбільше пасажири поїздів Інтерсіті+ зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах першого класу, якщо купуватимуть квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда. Діє програма лояльності: "купуй раніше – плати менше", – заявив Перцовський.

В Укрзалізниці також наголосили, що  після дії 15% знижки, вартість проїзду у вагонах першого класу Інтерсіті+ стане більш конкурентною за авіатранспорт.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.