Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Ван Доеверен

Фб Ван Доеверен

Понеділок, 2 листопада 2020, 14:40

Лапута Путаса віднесла кандидатку Ван Доеверен у країну гуїгнгмів

Наталія Ван Доеверен

На виборах голови Львівської ОТГ екс-заступниця керівника Львівської обласної клінічної лікарні Наталія Ван Доеверен набрала 0,24% голосів.

Про це повідомляє Державний реєстр виборців. Львівщина на своїй сторінці  Фейсбуці.

Міська територіально-виборча комісія оприлюднила офіційні результати першого туру виборів голови Львівської ОТГ. Згідно із ними, Наталія Ван Доеверен на виборах отримала 0,24% – за неї проголосували 542 львів'ян.

Зазначимо, 24 вересня Наталія Ван Доеверен офіційно зареєструвалася кандидаткою на посаду міського голови Львова від політичної партії "Духовна Україна". Вона працювала заступницею керівника Львівської обласної клінічної лікарні, помічницею першого заступника голови Львівської ОДА з питань підготовки до Євро-2012 у 2008 році та головною спеціалісткою департаменту зовнішньоекономічного співробітництва у Міністерстві аграрної політики України. 

Нагадаємо, другий тур виборів голови Львівської ОТГ відбудеться на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова. 

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.