Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

opora.lviv.ua

Понеділок, 2 листопада 2020, 12:26

Кандидат на мери Дрогобича організував для своїх виборців безкоштовні маршрутки на кладовище

Дрогобич

Спостерігачі "Опори" виявили, що кандидат на посаду міського голови Дрогобича організував безкоштовні автобуси на кладовище.

Про це повідомляє громадянська мережа "Опора". 

Спостерігачі ГО "Опора" зафіксували, що у День пам’яті померлих кандидат на посаду Дрогобицького міського голови Андрій Веселий організував для мешканців міста безкоштовний додатковий транспорт на кладовище.

Зокрема, на автобусах були наліпки з текстом "Андрій Веселий", а сам кандидат опублікував 31 жовтня на своїй сторінці у соцмережі допис: "Шановні дрогобичани! 1 листопада, у поминальний день, організовані додаткові маршрути до міського кладовища. Проїзд безкоштовний. Робота транспорту організована за ініціативи місцевого бізнесу, щоб якомога більше наших земляків могли з комфортом дістатися до кладовища та вшанувати пам’ять померлих рідних і близьких".

Зазначимо, 22 листопада відбудеться другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ у який пройшли чинний міський голова Тарас Кучма (40,55% голосів) та підприємець Андрій Веселий (25,47% голосів). А загалом на посаду міського голови Дрогобича загалом зареєстрували 10 осіб.

У "Опорі" наголосили, що розміщення матеріалів передвиборної агітації у транспортних засобах громадського користування забороняється.

Додамо, за попередніми підрахунками, до Дрогобицької міської ради проходять десять партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.