Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Павлів

loda.gov.ua

Вівторок, 3 листопада 2020, 12:08

Павлів більше не очолює Львівський обласний лабораторний центр

Роман Павлів

Романа Павліва звільнили з посади директора Львівського обласного лабораторного центру, натомість призначили на цю посаду Наталію Тімко.

Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного лабораторного центру.

З 30 жовтня виконуючим обов'язки директора ДУ "Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" стала лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Іванченко (Тімко), а Романа Павліва звільнили з цієї посади через реорганізацію установи.

"Наказом МОЗ України №2361 від 19.10.2020 "Про приведення у відповідність до законодавства посад керівників лабораторних центрів, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, введено на заміну посади директора посаду генерального директора до штатних розписів лабораторних центрів та призначено виконуючих обов’язків генеральних директорів лабораторних центрів, а також затверджено Статут Державної установи "Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" (нова редакція).

З 30.10.2020 виконуючим обов’язки генерального директора ДУ "Львівський ОЛЦ МОЗ України" є Іванченко Наталія Олександрівна" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ще наприкінці червня міністр охорони здоров'я України Максим Степанов, перебуваючи з офіційним візитом у Львові, заявляв, що через складну ситуацію із коронавірусом та черги на тестування зміниться керівник Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.