Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наталія Піпа

Четвер, 5 листопада 2020, 10:00

У Піпи виявили Covid-19

Наталія Піпа

Вчора у львівської нардепки Наталії Піпи діагностували коронавірус.

Про це повідомила народна депутатка ВРУ 9 скликання від партії "Голос" Наталія Піпа на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 4 листопада, Наталія Піпа отримала позитивний тест на коронавірус. 

"Друзі, отримала позитивний тест на коронавірус. Почуваюся так собі. Думала, що хвороба пройде легше. А то лиш початок. Перші симптоми з'явилися в понеділок. Зараз ми з сім'єю перебуваємо вдома на самоізоляції" – написала Піпа.

Зазначимо, Наталія Піпа перемогла на парламентських виборах-2019 року від партії "Голос" у виборчому окрузі 115, що охоплює Сихівський і частину Личаківського району, та пройшла до Верховної Ради.

Вона зареєструвала 9 помічників, з яких 5 працюють на громадських засадах. Також помічником нардепки став чоловік її однопартійниці Галини Васильченко – Сергій Васильченко.

Піпа була співзасновницею та головою ГО "Кращий Сихів", ініціаторкою першої у Львові Зеленої стежки, виступала за збереження Сихівського лісу, членкиня Української Галицької Партії, працювала заступницею голови ЛМО УГП, співзасновниця спільноти "Друзі Джерела" і громадського простору "Сквер Гідності", за освітою – економістка.

У 2019 році Папа задекларувала 470 тис грн доходу та три квартири у Львові.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.